Open Avonden

Onze open avonden worden gehouden in:
‘De Rooie Cent’
Hooglandseweg-Zuid 34A
3813 TC Amersfoort

Deze open avonden zijn op de 2e dinsdag van de maand. Het seizoen loopt van september tot juni. In de maanden juli en augustus zijn er dus geen open avonden.
Voor deze avonden vragen we een bijdrage van €3,00 pp.

De deur gaat om 20.00 uur open en we beginnen om 20.15 uur.
Vaak praten we rond een thema, waarbij alle ruimte is voor ieders eigen verhaal.
We stoppen met dit thema om 21.30 uur. Hierna is tot 22.45 de mogelijkheid om iets te drinken en individueel of met een groepje verder te praten.

Wil je alleen eens een avond komen om de sfeer te proeven, ook dat is prima. Niets moet.
Er heerst in Utrecht op de Orpheus avonden altijd een open en hartelijke sfeer.

Open avonden 2018/2019:

14 mei 2019.
Het verhaal van oud Orpheus bezoekers die door hun proces heen zijn
In de loop der jaren zijn er heel wat bezoekers op onze open avonden geweest. Veel van hen zijn inmiddels in rustiger vaarwater gekomen. Maar ooit zaten zij net als jij volop in hun Orpheus proces. Hoe is het hun vergaan? Is hun proces nu afgerond ? En zo ja, hoe is dat verlopen? En hebben zij nog tips voor jou? Of misschien heb jij vragen voor hen.

11 juni 2019
Hoe ga je op vakantie?
De zomer periode breekt aan en misschien staat er een vakantie voor de deur. Hoe ga je deze periode tegemoet. Is dit een rustpunt voor jou waarin je het Orpheus proces even kan laten rusten. Of misschien is het juist door de rust een periode waarin je extra tijd krijgt om na te denken?

10 september 2019
Hoe is de zomer periode voor jou verlopen?

Na de zomerstop willen we met elkaar in gesprek hoe de voorbije periode is geweest. Is er ondertussen iets veranderd in jouw Orpheus situatie? Zijn er stappen gemaakt of heeft alles juist even op een laag pitje gestaan?