Open Avond 10 december 2019

De feestdagen staan voor de deur. Deze avond willen we met elkaar in gesprek over de naderende feestdagen. Hoe ga je deze tegemoet? Heb je er zin in en al plannen Of is je situatie momenteel zo dat je er extra tegenop ziet.

Open Avond 10 september 2019

Hoe is de zomer periode voor jou verlopen?

Na de zomerstop willen we met elkaar in gesprek hoe de voorbije periode is geweest. Is er ondertussen iets veranderd in jouw Orpheus situatie? Zijn er stappen gemaakt of heeft alles juist even op een laag pitje gestaan?

Open Avond 11 juni 2019

Hoe ga je op vakantie?

De zomer periode breekt aan en misschien staat er een vakantie voor de deur. Hoe ga je deze periode tegemoet. Is dit een rustpunt voor jou waarin je het Orpheus proces even kan laten rusten. Of misschien is het juist door de rust een periode waar je extra tijd krijgt om na te denken?

Open Avond 14 mei

Thema van de avond:

Het verhaal van oud Orpheus bezoekers die door hun proces heen zijn.

In de loop der jaren zijn er heel wat bezoekers op onze open avonden geweest. Veel van hen zijn inmiddels in rustiger vaarwater gekomen. Maar ooit zaten zij net als jij volop in hun Orpheus proces. Hoe is het hun vergaan? Is hun proces nu afgerond ? En zo ja, hoe is dat verlopen? En hebben zij nog tips voor jou? Of misschien heb jij vragen voor hen.

Open Avond 9 april 2019

Knipsels

Soms zetten losse uitspraken, prikkelende meningen of een bewering je ineens aan het denken. Deze avond leggen we een hele berg van deze uitspraken/beweringen/meningen in de vorm van knipsels op tafel. Van daaruit willen we met elkaar in gesprek gaan, uiteraard m.b.t. jouw Orpheus situatie.

Open Avond 12 maart 2019

Neem iets mee wat jou doet denken aan of geholpen heeft in jouw Orpheus proces.

Misschien is er een gedicht of een liedje dat jou geholpen heeft/helpt in jouw Orpheus proces. Of heb je een voorwerp, beeldje, sieraad of iets anders dat je associeert met, of symbool staat voor jouw Orpheus situatie. Je bent van harte uitgenodigd om dit deze avond mee te nemen en er iets over te vertellen.

Open Avond 12 februari 2019

Loesje kaarten

De uitspraken van Loesje kunnen toepasselijk zijn in jouw situatie of je aan het denken zetten. We hebben een heleboel van deze kaarten verzameld. Door deze erbij te nemen willen we met elkaar in gesprek gaan over jouw Orpheus situatie

Open Avond 11 december 2018

Hoe ga jij de feestdagen tegemoet?

De feestdagen staan voor de deur. Deze avond willen we onder het genot van ‘sinterkerst’ lekkertjes met elkaar in gesprek over de naderende feestdagen. Hoe ga je deze tegemoet? Heb je er zin in en al plannen, of is je situatie momenteel zo dat je er extra tegenop ziet?