11 februari Open Avond

In jouw Orpheus situatie neem je jezelf mee met al jouw talenten maar ook met je valkuilen. Deze avond willen we met jullie aan de hand van het kwardrantenspel jullie inzicht geven in deze kwaliteiten en hoe je ze in kunt zetten in jouw Orpheus situatie. Maar je ook inzicht geven wat mogelijk je valkuilen zijn en hoe je daar uit kunt blijven.

Je kunt ons vinden in De Rooie Cent,
Hooglandseweg-Zuid 34A, 3813 TC Amersfoort

De inloop is vanaf 20.00u

We starten om 20.15u

Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten


14 jan Nieuwjaarbijeenkomst 2020

Er is weer een nieuw jaar aangebroken en daarom willen we deze avond met jullie in gesprek wat je jezelf wenst voor dit aankomende jaar. Wat zou je in het licht van je Orpheus situatie anders willen, wat zou je zo willen laten? Waar wil je staan aan het einde van dit jaar en zie je ook al mogelijkheden om daarheen te bewegen?

Je bent van harte welkom.

Je kunt ons vinden in De Rooie Cent,
Hooglandseweg-Zuid 34A, 3813 TC Amersfoort

De inloop is vanaf 20.00u

We starten om 20.15u

Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten

Open Avond 10 december 2019

In de decembermaand staan de feestdagen weer voor de deur. Daarom willen deze avond met elkaar in gesprek over deze naderende periode van tradities en familiebezoeken. Hoe ga je deze tegemoet? Heb je er zin in en al plannen, of is jou situatie momenteel zo dat je er extra tegenop ziet.

Je bent die avond van harte welkom

De Rooie Cent, Hooglandseweg-Zuid 34A, 3813 TC Amersfoort

Inloop vanaf 20.00u

We starten om 20.15u

Na afloop is er de gelegenheid om nog even na te praten.

Open Avond 12 november 2019

Soms zetten losse uitspraken, prikkelende meningen of een bewering je ineens aan het denken. Deze avond leggen hebben we een hele berg van deze uitspraken/beweringen/meningen in de vorm van knipsels op tafel. Van daaruit willen we met elkaar in gesprek gaan, uiteraard m.b.t. jouw Orpheus situatie.

Zoals gewoonlijk is de inloop om 20.00uur in De Rooie Cent, Hooglandseweg-Zuid 34A, Amersfoort

We willen graag om 20.15uur starten.

Na afloop is er weer gelegenheid om even gezellig na te praten.

Je bent van harte welkom

Open Avond 10 september 2019

Hoe is de zomer periode voor jou verlopen?

Na de zomerstop willen we met elkaar in gesprek hoe de voorbije periode is geweest. Is er ondertussen iets veranderd in jouw Orpheus situatie? Zijn er stappen gemaakt of heeft alles juist even op een laag pitje gestaan?

Open Avond 11 juni 2019

Hoe ga je op vakantie?

De zomer periode breekt aan en misschien staat er een vakantie voor de deur. Hoe ga je deze periode tegemoet. Is dit een rustpunt voor jou waarin je het Orpheus proces even kan laten rusten. Of misschien is het juist door de rust een periode waar je extra tijd krijgt om na te denken?

Open Avond 14 mei

Thema van de avond:

Het verhaal van oud Orpheus bezoekers die door hun proces heen zijn.

In de loop der jaren zijn er heel wat bezoekers op onze open avonden geweest. Veel van hen zijn inmiddels in rustiger vaarwater gekomen. Maar ooit zaten zij net als jij volop in hun Orpheus proces. Hoe is het hun vergaan? Is hun proces nu afgerond ? En zo ja, hoe is dat verlopen? En hebben zij nog tips voor jou? Of misschien heb jij vragen voor hen.

Open Avond 9 april 2019

Knipsels

Soms zetten losse uitspraken, prikkelende meningen of een bewering je ineens aan het denken. Deze avond leggen we een hele berg van deze uitspraken/beweringen/meningen in de vorm van knipsels op tafel. Van daaruit willen we met elkaar in gesprek gaan, uiteraard m.b.t. jouw Orpheus situatie.

Open Avond 12 maart 2019

Neem iets mee wat jou doet denken aan of geholpen heeft in jouw Orpheus proces.

Misschien is er een gedicht of een liedje dat jou geholpen heeft/helpt in jouw Orpheus proces. Of heb je een voorwerp, beeldje, sieraad of iets anders dat je associeert met, of symbool staat voor jouw Orpheus situatie. Je bent van harte uitgenodigd om dit deze avond mee te nemen en er iets over te vertellen.

Open Avond 12 februari 2019

Loesje kaarten

De uitspraken van Loesje kunnen toepasselijk zijn in jouw situatie of je aan het denken zetten. We hebben een heleboel van deze kaarten verzameld. Door deze erbij te nemen willen we met elkaar in gesprek gaan over jouw Orpheus situatie